Workshops

WORKSHOPS EN SCHILDERFEESTJES


Wat is er leuker dan je fantasie en inlevingsvermogen op een creatieve manier samen te laten komen in een schilderij? Je hoeft geen Van Gogh, Monet of Rembrandt te heten om je eigen meesterwerk te creëren. De fijne kneepjes van de schilderkunst leer je gewoon tijdens een creatieve schilder workshop of of bij een kinderschilder feestje.

 

Workshop

schilderen voor

volwassenen

Schilderen voor volwassenen


Zou u uw creativiteit eens willen uitproberen of zoekt u iets leuks voor een vrijgezellenfeest, zussen-, vriendendag of een andere gelegenheid? Meldt u dan aan voor één van mijn workshops. Dit vindt plaats op een atelier in Amersfoort in de ochtend, middag of avond. Het zelfgemaakte schilderij op doek heeft het formaat 50 x 70 cm. De prijs hiervoor bedraagt € 45,00 per persoon met een minimum van 6 en een maximum van 10 personen.  Meer of minder personen of een andere locatie is ook mogelijk maar alleen in overleg.


Hoe verloopt de workshop: Er wordt begonnen met een kopje koffie of thee met iets lekkers. U wordt vertrouwd gemaakt met de verschillende materialen en technieken, waarna u deze gaat toepassen. Stap voor stap wordt uw creativiteit ontwikkeld, u mengt kleuren, schildert grote vlakken en al gauw begint uw schilderij vorm te krijgen. De workshop is zo opgebouwd dat iedereen deze kan volgen. Tussendoor houden we een kleine pauze en aan het eind bespreken en bewonderen we elkaars schilderij, welke vanzelfsprekend met u mee naar huis gaat.


schilder feestjes voor kinderen

Kinderschilderfeestje


Bent u op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Dan bent u bij Rabouw Art aan het juiste adres. Ik verzorg kinderschilder feestjes in mijn atelier, op locatie of bij u thuis. Uw kind en de gasten nemen aan het eind van het feestje een zelfgemaakt schilderij op doek mee naar huis. Ik neem alle benodigde materialen mee en ben ongeveer 3 uur met de kinderen bezig. U hoeft zelf niets te doen. In alle gevallen verzoek ik u wel contact met mij op te nemen over de indeling van het feestje met betrekking tot versnaperingen en drinken.


De prijs hiervoor bedraagt € 14.50 per kind met een minimum van 6 kinderen en een maximum van 10. Meer of minder personen is ook mogelijk, bijvoorbeeld voor een grote groep kinderen, scholen of verenigingen, maar alleen in overleg.

OOK EEN WORKSHOP VOLGEN?